Budgetbeheer Zwarewaterland

Wanneer u er niet uitkomt met uw schuldeisers of vaste lasten, dan kunt u budgetbeheer krijgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze budgetbeheerders. Zo krijgt u bij ons altijd een eigen budgetbeheerder met assistent.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Zwartewaterland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwartewaterland »

Schulden oplossen in Zwartewaterland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Zwartewaterland.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Zwartewaterland (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Gemeente Zwolle. Aktiva biedt in de gemeente Zwartewaterland budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Zwartewaterland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Zwartewaterland »

Met wie werken we in Zwartewaterland samen?

Aktiva werkt in Zwartewaterland met diverse organisaties samen, waaronder:

Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Zwartewaterland samen met Promens Care. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Zwartewaterland ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Leger des Heils - Korps Zwolle

Leger des Heils - Korps Zwolle

Wij werken in Zwartewaterland samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Zwartewaterland. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Zwartewaterland ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Zwartewaterland samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Zwartewaterland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.