Budgetbeheer Winsum

Bent u in Winsum of omgeving op zoek naar een bekwame budgetbeheerder die voor u de zaken goed regelt? Aktiva is een professionele organisatie die bekwame budgetbeheerders en bewindvoerders in dienst heeft.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Winsum, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Winsum »

Schulden oplossen in Winsum

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Winsum.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Winsum (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Groningse Kredietbank. Aktiva biedt in de gemeente Winsum budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Winsum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Winsum »

Met wie werken we in Winsum samen?

Aktiva werkt in Winsum met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Winsum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Winsum samen met Humanitas. Deze samenwerking in Winsum is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Winsum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Winsum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Winsum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Winsum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Winsum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Winsum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Groningse Kredietbank

Groningse Kredietbank

In de regio Winsum werken wij samen met de Groningse Kredietbank aan het oplossen van schulden. Wanneer u als inwoner van Winsum financiële problemen heeft kunt u zich bij ons melden om het traject alvast op te starten.