Budgetbeheer Weststellingwerf

Alle inwoners van de gemeente Weststellingwerf kunnen een beroep doen op schuldhulpverlening. Dit betekent echter niet dat alle onderdelen van de schuldhulpverlening voor iedereen onbeperkt toegankelijk zijn. Om de stap naar schuldhulpverlening te waarborgen is contact met een budgetbeheerder van Aktiva een goede waarborg.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Weststellingwerf, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Weststellingwerf »

Schulden oplossen in Weststellingwerf

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Weststellingwerf.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Weststellingwerf (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Weststellingwerf budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Weststellingwerf gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Weststellingwerf »

Met wie werken we in Weststellingwerf samen?

Aktiva werkt in Weststellingwerf met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Weststellingwerf samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Weststellingwerf is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Scala Welzijn

Scala Welzijn

Scala Welzijn richt zich op gespecialiseerde begeleiding, bemoeizorg genoemd. Zij ondersteunen daarbij de regio Weststellingwerf én schakelen ons in voor het beheren van de financiën.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Weststellingwerf samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Weststellingwerf is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Weststellingwerf samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Weststellingwerf is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Weststellingwerf. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Weststellingwerf samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Weststellingwerf is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.