Budgetbeheer Vlieland

Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen? Schuldhulpverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen. U kunt ondersteuning aanvragen bij de budgetbeheerders van Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Vlieland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Vlieland »

Schulden oplossen in Vlieland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Vlieland.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Vlieland (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Vlieland budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Vlieland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Vlieland »

Met wie werken we in Vlieland samen?

Aktiva werkt in Vlieland met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Vlieland samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Vlieland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Vlieland daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Vlieland werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Vlieland en omstreken.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Vlieland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Vlieland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Vlieland samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Vlieland is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Vlieland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Vlieland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen