Budgetbeheer Vlagtwedde

Zijn er nog professionele budgetbeheerders in de omgeving Vlagtwedde? Die zijn er nog! Aktiva is een betrouwbare, eerlijke en transparante organisatie die u de dienstverlening geeft waar u naar op zoek bent.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Vlagtwedde, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Vlagtwedde »

Schulden oplossen in Vlagtwedde

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Vlagtwedde.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Vlagtwedde (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Vlagtwedde budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Vlagtwedde gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Vlagtwedde »

Met wie werken we in Vlagtwedde samen?

Aktiva werkt in Vlagtwedde met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Vlagtwedde daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Vlagtwedde samen met Humanitas. Deze samenwerking in Vlagtwedde is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Vlagtwedde waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Vlagtwedde samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Vlagtwedde is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Vlagtwedde samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Vlagtwedde is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Vlagtwedde samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Vlagtwedde is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.