Budgetbeheer Veendam

Woont u in de regio Veendam en geeft u maandelijkse meer geld uit dan u binnenkrijgt? Vraag dan hulp bij de budgetbeheerders van Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Veendam, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Veendam »

Schulden oplossen in Veendam

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Veendam.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Veendam (gratis) schuldhulpverlening aan, middels VKB Noord-Oost Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Veendam budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Veendam gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Veendam »

Met wie werken we in Veendam samen?

Aktiva werkt in Veendam met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Veendam daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Veendam samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Veendam is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Veendam samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Veendam is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Veendam samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Veendam is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Veendam samen met Humanitas. Deze samenwerking in Veendam is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.