Budgetbeheer Tytsjerksteradiel

Komt u niet goed uit met uw inkomen en wilt u meer grip op uw financiën? Gaat u er financieel op achteruit door ontslag, gaat u samenwonen of krijgt u binnenkort uw eerste kind en wilt u zich daarop goed voorbereiden? Meldt u zich dan aan voor een gratis adviesgesprek bij een van de budgetbeheerders van Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Tytsjerksteradiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tytsjerksteradiel »

Schulden oplossen in Tytsjerksteradiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Tytsjerksteradiel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Tytsjerksteradiel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Tytsjerksteradiel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tytsjerksteradiel »

Met wie werken we in Tytsjerksteradiel samen?

Aktiva werkt in Tytsjerksteradiel met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Tytsjerksteradiel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Tytsjerksteradiel en omstreken.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Tytsjerksteradiel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Tytsjerksteradiel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Tytsjerksteradiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.