Budgetbeheer Tynaarlo

Zoekt u een budgetbeheerder in Tynaarlo die u snel kan helpen en kwaliteit hoog in het vaandel staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u echt snel wordt geholpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Tynaarlo, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tynaarlo »

Schulden oplossen in Tynaarlo

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Tynaarlo.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Tynaarlo (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Tynaarlo budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Tynaarlo gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tynaarlo »

Met wie werken we in Tynaarlo samen?

Aktiva werkt in Tynaarlo met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Tynaarlo daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Tynaarlo samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Tynaarlo is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Tynaarlo samen met Humanitas. Deze samenwerking in Tynaarlo is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Tynaarlo samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Tynaarlo is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.