Budgetbeheer Tubbergen

Niet zomaar een budgetbeheerder, maar een budgetbeheerder die geleerd heeft voor zijn vak? Kies dan voor de dienstverlening van Aktiva, waar al onze budgetbeheerders HBO geschoold zijn.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Tubbergen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tubbergen »

Schulden oplossen in Tubbergen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Tubbergen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Tubbergen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Tubbergen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Tubbergen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Tubbergen »

Met wie werken we in Tubbergen samen?

Aktiva werkt in Tubbergen met diverse organisaties samen, waaronder:

Stadsbank Oost Nederland

Stadsbank Oost Nederland

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Tubbergen
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Wij werken in Tubbergen samen met Mee Veluwe. Deze samenwerking in Tubbergen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Tubbergen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Tubbergen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Tubbergen ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Tubbergen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Tubbergen.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Tubbergen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Tubbergen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.