Budgetbeheer Terschelling

Zoekt u een budgetbeheerder die op afstand alle financiele zaken voor u kan regelen? Bij Aktiva wordt dit allemaal uitstekend geregeld en blijft u maandelijks overzicht houden.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Terschelling, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Terschelling »

Schulden oplossen in Terschelling

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Terschelling.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Terschelling (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Terschelling budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Terschelling gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Terschelling »

Met wie werken we in Terschelling samen?

Aktiva werkt in Terschelling met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Terschelling daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Terschelling samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Terschelling is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Terschelling werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Terschelling en omstreken.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Terschelling samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Terschelling is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Terschelling. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Terschelling samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Terschelling is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.