Budgetbeheer Ten Boer

Aktiva is een organisatie, gespecialiseerd in budgetbeheer, die in de regio Ten Boer meehelpt aan ondersteuning op financieel beheer en schuldpreventie. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die voor u goed opgeleide budgetbeheerders of bewindvoerders in dienst heeft? Dan kunt u uw gegevens achterlaten voor een persoonlijk adviesgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Ten Boer, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ten Boer »

Schulden oplossen in Ten Boer

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Ten Boer.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Ten Boer (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Groningse Kredietbank. Aktiva biedt in de gemeente Ten Boer budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Ten Boer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ten Boer »

Met wie werken we in Ten Boer samen?

Aktiva werkt in Ten Boer met diverse organisaties samen, waaronder:

Groningse Kredietbank

Groningse Kredietbank

In de regio Ten Boer werken wij samen met de Groningse Kredietbank aan het oplossen van schulden. Wanneer u als inwoner van Ten Boer financiële problemen heeft kunt u zich bij ons melden om het traject alvast op te starten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Ten Boer samen met Humanitas. Deze samenwerking in Ten Boer is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Ten Boer samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Ten Boer is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Ten Boer samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ten Boer is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Ten Boer samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Ten Boer is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Ten Boer daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.