Budgetbeheer Steenwijkerland

Aktiva ondersteunt de inwoners van de gemeente Steenwijkerland middels budgetbeheer. Dit om o.a. een eventuele (herhaling van een) schuldensituatie te voorkomen. Bij ons bent u altijd welkom, ook al komt u herhaaldelijk in de problemen. Wilt u dat onze budgetbeheerders contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek? Laat dan uw gegevens bij ons achter.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Steenwijkerland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Steenwijkerland »

Schulden oplossen in Steenwijkerland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Steenwijkerland.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Steenwijkerland (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Steenwijkerland budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Steenwijkerland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Steenwijkerland »

Met wie werken we in Steenwijkerland samen?

Aktiva werkt in Steenwijkerland met diverse organisaties samen, waaronder:

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Steenwijkerland. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Steenwijkerland samen met Humanitas. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Steenwijkerland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Heerenveen

Zienn Heerenveen

Wij werken in Steenwijkerland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
RIBW Groep Overijssel Steenwijk

RIBW Groep Overijssel Steenwijk

Op het gebied van begeleid wonen in Steenwijkerland ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
Promens Care Meppel

Promens Care Meppel

Wij werken in Steenwijkerland samen met Promens Care. Deze samenwerking in Steenwijkerland is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van dagbesteding en begeleid wonen.