Budgetbeheer Stadskanaal

Bent u in Stadskanaal de wachtlijsten zat en wilt u snel geholpen worden met uw financiën en schulden? Bij ons zijn er geen wachtlijsten en krijgt u zelfs een eigen budgetbeheerder en assistent toegewezen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Stadskanaal, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Stadskanaal »

Schulden oplossen in Stadskanaal

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Stadskanaal.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Stadskanaal (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Stadskanaal budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Stadskanaal gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Stadskanaal »

Met wie werken we in Stadskanaal samen?

Aktiva werkt in Stadskanaal met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Stadskanaal samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Stadskanaal is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Stadskanaal samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Stadskanaal is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Stadskanaal samen met Humanitas. Deze samenwerking in Stadskanaal is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Stadskanaal samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Stadskanaal is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Stadskanaal daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Stadskanaal waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.