Budgetbeheer Smallingerland

Dreigende huisuitzettingen, verwaarlozing, forse financiële problemen, overlast van schuldeisers? Niet iedereen vraagt om hulp bij dit soort zorgwekkende problemen. Het team van budgetbeheerders bij Aktiva probeert in de regio Drachten met u in contact te komen om hierin hulp te bieden.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Smallingerland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Smallingerland »

Schulden oplossen in Smallingerland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Smallingerland.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Smallingerland (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Smallingerland budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Smallingerland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Smallingerland »

Met wie werken we in Smallingerland samen?

Aktiva werkt in Smallingerland met diverse organisaties samen, waaronder:

Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Smallingerland. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners

Zuidweg & Partners is dé expert op het gebied van schuldhulpverlening voor ondernemers en ex-ondernemers. Zij hebben deze dienstverlening in 1994 geïntroduceerd in Nederland vanuit de overtuiging dat burgers die ondernemer zijn ook geholpen moeten worden.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Smallingerland samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Smallingerland is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Zienn Drachten

Zienn Drachten

Wij werken in Smallingerland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Smallingerland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Smallingerland samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Smallingerland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Scala Welzijn

Scala Welzijn

Scala Welzijn richt zich op gespecialiseerde begeleiding, bemoeizorg genoemd. Zij ondersteunen daarbij de regio Smallingerland én schakelen ons in voor het beheren van de financiën.