Budgetbeheer Slochteren

Woont u in de regio Slochteren en kunt u moeilijk met geld omgaan?  Budgetbeheer bij Aktiva is de oplossing die u zoekt!

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Slochteren, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Slochteren »

Schulden oplossen in Slochteren

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Slochteren.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Slochteren (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Hoogezand-Sappemeer. Aktiva biedt in de gemeente Slochteren budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Slochteren gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Slochteren »

Met wie werken we in Slochteren samen?

Aktiva werkt in Slochteren met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Slochteren samen met Humanitas. Deze samenwerking in Slochteren is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
GKB Hoogezand-Sappemeer

GKB Hoogezand-Sappemeer

Samen met het GKB Hoogezand-Sappemeer werken wij aan het schuldenvrij maken en houden bij huishoudens in de regio Slochteren.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Slochteren samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Slochteren is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Slochteren samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Slochteren is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Slochteren samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Slochteren is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Slochteren daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.