Budgetbeheer Schiermonnikoog

Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen? Schuldhulpverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen. U kunt budgetbeheer aanvragen bij Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Schiermonnikoog, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Schiermonnikoog »

Schulden oplossen in Schiermonnikoog

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Schiermonnikoog.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Schiermonnikoog (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Schiermonnikoog budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Schiermonnikoog gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Schiermonnikoog »

Met wie werken we in Schiermonnikoog samen?

Aktiva werkt in Schiermonnikoog met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Schiermonnikoog daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Schiermonnikoog. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Schiermonnikoog samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Schiermonnikoog is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.