Budgetbeheer Rijssen-Holten

Wordt het lastig om alle rekeningen te betalen? Of moet u rondkomen met minder inkomen door ziekte, ontslag of echtscheiding? Vraag gerust om onze hulp. Een eerste betalingsachterstand is vaak nog eenvoudig op te lossen. Wanneer u langer wacht wordt de kans groter dat uw schulden verder oplopen. Wij kunnen u budgetbeheer bieden via onze professionele budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Rijssen-Holten, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Rijssen-Holten »

Schulden oplossen in Rijssen-Holten

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Rijssen-Holten.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Rijssen-Holten (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Rijssen-Holten budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Rijssen-Holten gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Rijssen-Holten »

Met wie werken we in Rijssen-Holten samen?

Aktiva werkt in Rijssen-Holten met diverse organisaties samen, waaronder:

Stadsbank Oost Nederland

Stadsbank Oost Nederland

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Rijssen-Holten
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Rijssen-Holten samen met Humanitas. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Rijssen-Holten samen met Dimence. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Rijssen-Holten ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Rijssen-Holten samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Rijssen-Holten is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Rijssen-Holten aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Rijssen-Holten.