Budgetbeheer Raalte

Voorkom dat u door schulden in de problemen raakt. Heeft u schulden en heeft u problemen met afbetalen? Zorg ervoor dat het niet erger wordt. Zoek samen met de budgetbeheerders van Aktiva naar een oplossing. Bijvoorbeeld budgetbeheer of bewindvoering.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Raalte, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Raalte »

Schulden oplossen in Raalte

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Raalte.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Raalte (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Gemeente Zwolle. Aktiva biedt in de gemeente Raalte budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Raalte gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Raalte »

Met wie werken we in Raalte samen?

Aktiva werkt in Raalte met diverse organisaties samen, waaronder:

GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Raalte ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Raalte daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Leger des Heils - Korps Zwolle

Leger des Heils - Korps Zwolle

Wij werken in Raalte samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Raalte is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Raalte aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Raalte.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Raalte samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Raalte is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Raalte samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Raalte is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.