Budgetbeheer Pekela

Betrouwbaar, effectief, snel en transparant? Zijn dat termen waar u naar op zoekt bent bij u in de regio Pekela? Dan zult u deze kwaliteiten bij onze budgetbeheerders terugvinden. 

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Pekela, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Pekela »

Schulden oplossen in Pekela

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Pekela.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Pekela (gratis) schuldhulpverlening aan, middels VKB Noord-Oost Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Pekela budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Pekela gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Pekela »

Met wie werken we in Pekela samen?

Aktiva werkt in Pekela met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Pekela samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Pekela is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Pekela samen met Humanitas. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Pekela samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Pekela samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Pekela is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Pekela daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.