Budgetbeheer Opsterland

Heeft u hoge schulden en kunt u door problemen of onvoorziene omstandigheden niet meer aan uw financiële verplichtingen voldoen? Probeer dan met behulp van een budgetbeheerder van Aktiva een oplossing voor uw problemen te vinden.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Opsterland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Opsterland »

Schulden oplossen in Opsterland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Opsterland.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Opsterland (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Opsterland budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Opsterland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Opsterland »

Met wie werken we in Opsterland samen?

Aktiva werkt in Opsterland met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Opsterland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Opsterland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Opsterland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Opsterland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Opsterland werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Opsterland en omstreken.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Opsterland. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Opsterland samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Opsterland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Opsterland samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Opsterland is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.