Budgetbeheer Ommen

Voorkom dat u door schulden in de problemen raakt. Heeft u schulden en heeft u problemen met afbetalen? Zorg ervoor dat het niet erger wordt. Zoek samen met de budgetbeheerders van Aktiva naar een oplossing.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Ommen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ommen »

Schulden oplossen in Ommen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Ommen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Ommen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Ommen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Ommen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ommen »

Met wie werken we in Ommen samen?

Aktiva werkt in Ommen met diverse organisaties samen, waaronder:

Leger des Heils - Korps Zwolle

Leger des Heils - Korps Zwolle

Wij werken in Ommen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Ommen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Ommen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Ommen.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Ommen een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Ommen samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ommen is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Dimence Regio Zwolle

Dimence Regio Zwolle

Wij werken in Ommen samen met Dimence. Deze samenwerking in Ommen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Ommen ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.