Budgetbeheer Olst-Wijhe

Heeft u financiële hulp nodig van de gemeente? Neem dan eerst eens contact op met onze budgetbeheerders. Wij kunnen u verder begeleiden met uw financiën.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Olst-Wijhe, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Olst-Wijhe »

Schulden oplossen in Olst-Wijhe

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Olst-Wijhe.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Olst-Wijhe (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Gemeente Zwolle. Aktiva biedt in de gemeente Olst-Wijhe budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Olst-Wijhe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Olst-Wijhe »

Met wie werken we in Olst-Wijhe samen?

Aktiva werkt in Olst-Wijhe met diverse organisaties samen, waaronder:

GGD IJsselland

GGD IJsselland

Op het gebied van gezondheidsbevordering en maatschappelijke zorg in Olst-Wijhe ondersteunt Aktiva de GGD IJsselland. Deze ondersteuning richt zich op het (langdurig) financieel ondersteunen van de doelgroep van de GGD.
RIBW Groep Overijssel Zwolle

RIBW Groep Overijssel Zwolle

Op het gebied van begeleid wonen in Olst-Wijhe ondersteunt Aktiva de cliënten van het RIBW met het beheren van de financiën.
De Herberg Zwolle

De Herberg Zwolle

Maandelijks geven wij in Olst-Wijhe een spreekuur voor de dak- en thuislozen van De Herberg. Samen met hen werken wij aan opvang en ondersteuning om van daaruit weer stabiliteit te krijgen.
Tactus Zwolle

Tactus Zwolle

Tactus en Aktiva werken in de regio Olst-Wijhe aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Olst-Wijhe.
Limor Zwolle

Limor Zwolle

Wij werken in Olst-Wijhe samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Olst-Wijhe is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers

Wij werken in Olst-Wijhe samen met Mee IJsseloevers. Deze samenwerking in Olst-Wijhe is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.