Budgetbeheer Oldenzaal

In Nederland hebben naar schatting zo'n 200.000 gezinnen te kampen met problematische schulden. Het hebben van schulden is niet alleen een financieel probleem. Er gaat een bedreiging vanuit voor het totale gezin. Niet alleen de dagelijkse boodschappen maar ook de huisvesting, gezondheid, opvoeding van de kinderen, lidmaatschap van verenigingen en de prestaties op school en werk worden hierdoor negatief beïnvloed. Schakel daarom een budgetbeheerder in van Aktiva om dit probleem te verhelpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Oldenzaal, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldenzaal »

Schulden oplossen in Oldenzaal

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Oldenzaal.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Oldenzaal (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Oldenzaal budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Oldenzaal gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldenzaal »

Met wie werken we in Oldenzaal samen?

Aktiva werkt in Oldenzaal met diverse organisaties samen, waaronder:

Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Oldenzaal samen met Dimence. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Oldenzaal samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Oldenzaal samen met Humanitas. Deze samenwerking in Oldenzaal is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Stadsbank Oost Nederland

Stadsbank Oost Nederland

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Oldenzaal
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Oldenzaal aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Oldenzaal.
Jarabee Enschede

Jarabee Enschede

Waarbij Jarabee de inwoners van Oldenzaal ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.