Budgetbeheer Oldambt

Woont u in de regio Oldambt en zoekt u een budgetbeheerder die uw financiën regelt en probeert de schulden op te lossen? Vul dan het Hulp-formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Oldambt, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldambt »

Schulden oplossen in Oldambt

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Oldambt.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Oldambt (gratis) schuldhulpverlening aan, middels VKB Noord-Oost Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Oldambt budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Oldambt gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldambt »

Met wie werken we in Oldambt samen?

Aktiva werkt in Oldambt met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Oldambt samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Oldambt is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Oldambt samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Nonaa

Nonaa

Nonaa biedt 24/7 woonopvang met dagbesteding voor jonge LVG-moeders/gezinnen en met psychische- en gedragsproblematiek. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen die niet zelfstandig kunnen wonen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Oldambt daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Oldambt samen met Humanitas. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.