Budgetbeheer Noordenveld

Zoekt u een budgetbeheerder in Noordenveld die doet wij hij belooft, er snel een afspraak gemaakt kan worden en gecertificeerd is door de branchevereniging? Kies dan voor Aktiva waarbij u echt professionele hulp ontvangt.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Noordenveld, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Noordenveld »

Schulden oplossen in Noordenveld

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Noordenveld.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Noordenveld (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Noordenveld budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Noordenveld gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Noordenveld »

Met wie werken we in Noordenveld samen?

Aktiva werkt in Noordenveld met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Noordenveld samen met Humanitas. Deze samenwerking in Noordenveld is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Noordenveld daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Noordenveld samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Noordenveld is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Noordenveld samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Noordenveld is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Noordenveld waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.