Budgetbeheer Midden-Drenthe

Wilt u gebruik maken van de professionele diensten van een budgetbeheerder. Neem dan contact met ons op.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Midden-Drenthe, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

Schulden oplossen in Midden-Drenthe

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiƫle problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Midden-Drenthe.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Midden-Drenthe (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Midden-Drenthe budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Midden-Drenthe gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Midden-Drenthe »

Met wie werken we in Midden-Drenthe samen?

Aktiva werkt in Midden-Drenthe met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Beilen

VNN Beilen

Wij werken in de regio Midden-Drenthe samen met VNN om mensen met ernstige chronische verslavingen en psychische stoornissen te ondersteunen.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Midden-Drenthe samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Midden-Drenthe waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Midden-Drenthe samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Midden-Drenthe is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.