Budgetbeheer Marum

Zoekt u een budgetbeheerder met uitgebreide spreekuren? Aktiva heeft meerdere spreekuren per dag.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Marum, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Marum »

Schulden oplossen in Marum

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Marum.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Marum (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Marum budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Marum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Marum »

Met wie werken we in Marum samen?

Aktiva werkt in Marum met diverse organisaties samen, waaronder:

GKB Drenthe

GKB Drenthe

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden. Wij werken met hen samen in de regio Marum waarbij wij het financieel beheer op ons nemen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Marum samen met Humanitas. Deze samenwerking in Marum is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Marum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Marum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Marum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Marum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Marum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Marum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Marum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.