Budgetbeheer Losser

De budgetbeheerders brengen samen met u uw financiële situatie in kaart en bekijken op welke manier u eventueel ondersteund kan worden om weer evenwicht tussen uw inkomsten en uitgaven te vinden.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Losser, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Losser »

Schulden oplossen in Losser

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Losser.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Losser (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Losser budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Losser gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Losser »

Met wie werken we in Losser samen?

Aktiva werkt in Losser met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Losser samen met Humanitas. Deze samenwerking in Losser is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Losser ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Losser aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Losser.
Stadsbank Oost Nederland

Stadsbank Oost Nederland

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Losser
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Losser samen met Dimence. Deze samenwerking in Losser is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Losser samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Losser is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.