Budgetbeheer Loppersum

Direct contact met een budgetbeheerder in Loppersum. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan bij Aktiva

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Loppersum, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Loppersum »

Schulden oplossen in Loppersum

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Loppersum.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Loppersum (gratis) schuldhulpverlening aan, middels VKB Noord-Oost Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Loppersum budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Loppersum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Loppersum »

Met wie werken we in Loppersum samen?

Aktiva werkt in Loppersum met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Loppersum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Loppersum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Loppersum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Loppersum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Loppersum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Loppersum. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.