Budgetbeheer Littenseradiel

Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen? Schuldhulpverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen. U kunt ondersteuning aanvragen bij verschillende instanties, waaronder budgetbeheer bij Aktiva

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Littenseradiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Littenseradiel »

Schulden oplossen in Littenseradiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Littenseradiel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Littenseradiel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Littenseradiel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Littenseradiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Littenseradiel »

Met wie werken we in Littenseradiel samen?

Aktiva werkt in Littenseradiel met diverse organisaties samen, waaronder:

Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Littenseradiel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Littenseradiel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Littenseradiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Littenseradiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Littenseradiel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Littenseradiel en omstreken.
Scala Welzijn

Scala Welzijn

Scala Welzijn richt zich op gespecialiseerde begeleiding, bemoeizorg genoemd. Zij ondersteunen daarbij de regio Littenseradiel én schakelen ons in voor het beheren van de financiën.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Littenseradiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Littenseradiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Littenseradiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.