Budgetbeheer Leeuwarderadeel

Heeft u geen idee waar u zich kunt melden voor schuldhulpverlening of budgetbeheer? De eerste stap naar professionele hulp begint bij het contact met onze budgetbeheerders.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Leeuwarderadeel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarderadeel »

Schulden oplossen in Leeuwarderadeel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Leeuwarderadeel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Leeuwarderadeel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Leeuwarderadeel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Leeuwarderadeel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarderadeel »

Met wie werken we in Leeuwarderadeel samen?

Aktiva werkt in Leeuwarderadeel met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarderadeel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Leeuwarderadeel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Leeuwarderadeel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Leeuwarderadeel en omstreken.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Leeuwarderadeel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.