Budgetbeheer Leeuwarden

Zoekt u een professionele budgetbeheerder in de regio van Leeuwarden? Wij van Aktiva zijn zo'n professionele budgetbeheerder.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Leeuwarden, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarden »

Schulden oplossen in Leeuwarden

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Leeuwarden.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Leeuwarden (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Leeuwarden budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Leeuwarden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Leeuwarden »

Met wie werken we in Leeuwarden samen?

Aktiva werkt in Leeuwarden met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Leeuwarden daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Leeuwarden samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Leeuwarden samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Leeuwarden is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Woonfoyers Nederland

Woonfoyers Nederland

Woonfoyers werkt met jongeren in de leeftijd van 17 t/m 26 jaar die te maken hebben met meervoudige problematiek. Woonfoyers Nederland stelt eventueel een woonomgeving ter beschikking waarbij individuele begeleiding centraal staat.