Budgetbeheer Hoogezand-Sappemeer

Wilt u dat een professionele budgetbeheerder uw financiën beheert en uw schulden oplost? Aktiva is een professionele organisatie op het gebied van budgetbeheer en bewindvoering.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hoogezand-Sappemeer, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogezand-Sappemeer »

Schulden oplossen in Hoogezand-Sappemeer

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hoogezand-Sappemeer.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Hoogezand-Sappemeer (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Hoogezand-Sappemeer. Aktiva biedt in de gemeente Hoogezand-Sappemeer budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hoogezand-Sappemeer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogezand-Sappemeer »

Met wie werken we in Hoogezand-Sappemeer samen?

Aktiva werkt in Hoogezand-Sappemeer met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Humanitas. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Hoogezand-Sappemeer daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
GKB Hoogezand-Sappemeer

GKB Hoogezand-Sappemeer

Samen met het GKB Hoogezand-Sappemeer werken wij aan het schuldenvrij maken en houden bij huishoudens in de regio Hoogezand-Sappemeer.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Hoogezand-Sappemeer samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Hoogezand-Sappemeer is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.