Budgetbeheer Hoogeveen

Op zoek naar een goede budgetbeheerder in Hoogeveen die hulp biedt bij uw financiën en schulden? Bij Aktiva helpen we u graag weer op weg naar financiele zekerheid.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hoogeveen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

Schulden oplossen in Hoogeveen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hoogeveen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Hoogeveen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Hoogeveen. Aktiva biedt in de gemeente Hoogeveen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hoogeveen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hoogeveen »

Met wie werken we in Hoogeveen samen?

Aktiva werkt in Hoogeveen met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Hoogeveen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
De Trans Hoogeveen

De Trans Hoogeveen

De Trans biedt ambulante begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking, jongeren, gezinnen en ouderen in de Hoogeveen. Aktiva helpt deze groep met het financieel beheer.
VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
GKB Hoogeveen

GKB Hoogeveen

De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden, preventie van schulden, inkomensbeheer en sociale kredietverlening.
Leger des Heils - Korps Hoogeveen

Leger des Heils - Korps Hoogeveen

Wij werken in Hoogeveen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Hoogeveen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Hoogeveen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.