Budgetbeheer Hof van Twente

Heeft u schulden of wilt u graag uw inkomen en uitgaven stabiliseren? De budgetbeheerders van Aktiva helpen u graag verder. Wij zijn werkzaam in Twente en in de Achterhoek. Wij bieden verschillende diensten aan die ervoor kunnen zorgen dat u financieel zelfredzaam wordt. Denkt u hierbij aan budgetbeheer en bewindvoering.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hof van Twente, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hof van Twente »

Schulden oplossen in Hof van Twente

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hof van Twente.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Hof van Twente (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Hof van Twente budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hof van Twente gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hof van Twente »

Met wie werken we in Hof van Twente samen?

Aktiva werkt in Hof van Twente met diverse organisaties samen, waaronder:

Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Hof van Twente aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Hof van Twente.
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Hof van Twente samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hof van Twente is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Hof van Twente ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Hof van Twente. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Hof van Twente samen met Dimence. Deze samenwerking in Hof van Twente is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Stadsbank Oost Nederland

Stadsbank Oost Nederland

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Hof van Twente