Budgetbeheer Het Bildt

Is het voor u onduidelijk hoe het financieel nu verder moet? Zoekt u hulp bij het beheren of wellicht bij het verder in kaart brengen van de schulden. Neem eens contact met een budgetbeheerder van Aktiva.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Het Bildt, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Bildt »

Schulden oplossen in Het Bildt

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Het Bildt.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Het Bildt (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Het Bildt budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Het Bildt gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Bildt »

Met wie werken we in Het Bildt samen?

Aktiva werkt in Het Bildt met diverse organisaties samen, waaronder:

Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Het Bildt samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Het Bildt werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Het Bildt en omstreken.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Het Bildt. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Het Bildt samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Het Bildt samen met Humanitas. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Het Bildt samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.