Budgetbeheer Hellendoorn

Het is niet gemakkelijk om rond te komen van een laag inkomen. Elke maand sparen is meestal niet mogelijk en soms raken mensen in de schulden. Weer uit de schulden komen is dan erg lastig. De budgetbeheerders van Aktiva kunnen u daarbij helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Hellendoorn, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hellendoorn »

Schulden oplossen in Hellendoorn

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Hellendoorn.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Hellendoorn (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Hellendoorn budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Hellendoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Hellendoorn »

Met wie werken we in Hellendoorn samen?

Aktiva werkt in Hellendoorn met diverse organisaties samen, waaronder:

's Heeren Loo

's Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Hellendoorn mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Hellendoorn. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Hellendoorn samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Hellendoorn is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Hellendoorn daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Jarabee Almelo

Jarabee Almelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Hellendoorn ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Stadsbank Oost Nederland

Stadsbank Oost Nederland

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Hellendoorn