Budgetbeheer Heerenveen

Huurachterstand? Aanmaningen? Rekeningen die u niet kunt betalen? Deurwaarders aan de deur? Misschien ziet u het niet meer zitten, maar Aktiva wel. Neem nu snel contact met ons op voor budgetbeheer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Heerenveen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Heerenveen »

Schulden oplossen in Heerenveen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Heerenveen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Heerenveen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Heerenveen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Heerenveen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Heerenveen »

Met wie werken we in Heerenveen samen?

Aktiva werkt in Heerenveen met diverse organisaties samen, waaronder:

Zienn Heerenveen

Zienn Heerenveen

Wij werken in Heerenveen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Heerenveen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Heerenveen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Heerenveen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Heerenveen samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Heerenveen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Heerenveen samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Heerenveen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Heerenveen werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Heerenveen en omstreken.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Heerenveen. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.