Budgetbeheer Harlingen

Zoekt u hulp of begeleiding bij budgetbeheer, bewindvoering en/of schuldsanering? Onze budgetbeheerders staan graag voor u klaar om u hierbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Harlingen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harlingen »

Schulden oplossen in Harlingen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Harlingen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Harlingen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Harlingen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Harlingen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Harlingen »

Met wie werken we in Harlingen samen?

Aktiva werkt in Harlingen met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Harlingen samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Harlingen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Harlingen. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Harlingen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Harlingen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Harlingen samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Harlingen is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Harlingen samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Harlingen is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Harlingen werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Harlingen en omstreken.