Budgetbeheer Haaksbergen

Zoekt u in Haaksbergen financiele hulp en ondersteuning? De budgetbeheerders van Aktiva zijn daarin gespecialiseerd en ontzorgen u in uw betalingsverkeer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Haaksbergen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haaksbergen »

Schulden oplossen in Haaksbergen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Haaksbergen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Haaksbergen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Haaksbergen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Haaksbergen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Haaksbergen »

Met wie werken we in Haaksbergen samen?

Aktiva werkt in Haaksbergen met diverse organisaties samen, waaronder:

Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Haaksbergen ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Haaksbergen aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Haaksbergen.
Vitree Jeugdzorg Zwolle

Vitree Jeugdzorg Zwolle

Samen met Vitree proberen wij in een vroeg stadium ondersteuning te bieden in Haaksbergen. Zodra er op tijd jeugdzorg wordt verleend zullen hoogstwaarschijnlijk problemen op lange termijn voorkomen kunnen worden
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Haaksbergen samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Haaksbergen is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland te Zwolle

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Haaksbergen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Wij werken in Haaksbergen samen met Mee Veluwe. Deze samenwerking in Haaksbergen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.