Budgetbeheer Groningen

Zoekt u een eerlijke en transparante budgetbeheerder bij u in de regio Groningen, dan bent u bij Aktiva aan het juiste adres. Wij bieden u die transparantie en eerlijkheid waar u naar op zoekt bent.

Budgetbeheer

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Groningen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Groningen »

Schulden oplossen in Groningen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Groningen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Groningen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Groningse Kredietbank. Aktiva biedt in de gemeente Groningen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Groningen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Groningen »

Met wie werken we in Groningen samen?

Aktiva werkt in Groningen met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Groningen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Groningen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Groningen. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Groningen samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Groningen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Groningen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Groningen ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Groningen hun cliënten bij financieel beheer.