Budgetbeheer Ferwerderadiel

Bent u ook zo flauw van al die wachtlijsten. Bij ons zijn er geen wachtlijsten en heeft u binnen een paar dagen al een afspraak. Laat nu uw gegevens achter zodat een van onze budgetbeheerders contact met u kan opnemen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Ferwerderadiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ferwerderadiel »

Schulden oplossen in Ferwerderadiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Ferwerderadiel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Ferwerderadiel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Ferwerderadiel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Ferwerderadiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ferwerderadiel »

Met wie werken we in Ferwerderadiel samen?

Aktiva werkt in Ferwerderadiel met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Ferwerderadiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Ferwerderadiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Ferwerderadiel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Ferwerderadiel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Ferwerderadiel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Ferwerderadiel en omstreken.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Ferwerderadiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ferwerderadiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Ferwerderadiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Ferwerderadiel daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.