Budgetbeheer Emmen

Zoekt u een budgetbeheerder in Emmen zonder wachtlijsten, waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en u een eigen team heeft dat voor u klaar staat? Kies dan voor Aktiva waarbij u niet wordt behandeld als nummer.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Emmen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

Schulden oplossen in Emmen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Emmen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Emmen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Gemeente Emmen - Team Schulddienstverlening. Aktiva biedt in de gemeente Emmen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Emmen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Emmen »

Met wie werken we in Emmen samen?

Aktiva werkt in Emmen met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Emmen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Emmen samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Emmen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Emmen samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Emmen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Gemeente Emmen - Team Schulddienstverlening

Gemeente Emmen - Team Schulddienstverlening

In de regio Emmen werken wij samen met de afdeling Schulddienstverlening van de Gemeente Emmen om de aanvragen voor te bereiden en bij hen onder te brengen. Aktiva biedt dan ondersteuning in het beheren van de financiën.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Emmen samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Emmen is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen