Budgetbeheer Dongeradeel

In de gemeente Dongeradeel zijn professionele organisaties actief. Aktiva is een professionele budgetbeheerder bij u in de regio.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Dongeradeel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dongeradeel »

Schulden oplossen in Dongeradeel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Dongeradeel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Dongeradeel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Dongeradeel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Dongeradeel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dongeradeel »

Met wie werken we in Dongeradeel samen?

Aktiva werkt in Dongeradeel met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Dongeradeel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Dongeradeel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Dongeradeel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Dongeradeel daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Dongeradeel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Dongeradeel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Dongeradeel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Dongeradeel en omstreken.