Budgetbeheer Deventer

Aktiva wil samen met de gemeente voorkomen dat de inwoners van Deventer (verder) in de financiële problemen komen. Daarvoor biedt Aktiva budgetbeheer aan in Deventer. Wilt u ook een vrijblijvend gesprek met een van onze budgetbeheerders? Vul dan het Help mij! formulier in.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Deventer, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Deventer »

Schulden oplossen in Deventer

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Deventer.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Deventer (gratis) schuldhulpverlening aan, middels BAD: Budget Adviesbureau Deventer. Aktiva biedt in de gemeente Deventer budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Deventer gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Deventer »

Met wie werken we in Deventer samen?

Aktiva werkt in Deventer met diverse organisaties samen, waaronder:

Sociaal Team Deventer

Sociaal Team Deventer

Heeft u ondersteuning nodig en wilt u kijken of de gemeente daarin kan ondersteunen. Dan kunt u voor zorgvraagstukken contact opnemen met het Sociaal Team.
Leger des Heils - Korps Zwolle

Leger des Heils - Korps Zwolle

Wij werken in Deventer samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Deventer is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Dimence Regio Deventer

Dimence Regio Deventer

Wij werken in Deventer samen met Dimence. Deze samenwerking in Deventer is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Iriszorg Deventer

Iriszorg Deventer

Wij werken in Deventer samen met Iriszorg. Deze samenwerking in Deventer is gericht om ondersteuning te bieden op het gebied van verslaving, woonsituatie, financiën of werk.
Tactus Deventer

Tactus Deventer

Tactus en Aktiva werken in de regio Deventer aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Deventer.
BAD: Budget Adviesbureau Deventer

BAD: Budget Adviesbureau Deventer

Voor hulp bij schulden kunt u in Deventer bij het BAD terecht. Aktiva betaalt de vaste lasten en het BAD de schulden. Een uitstekende samenwerking!