Budgetbeheer Delfzijl

Wilt u samen met uw budgetbeheerder werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Delfzijl, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Delfzijl »

Schulden oplossen in Delfzijl

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Delfzijl.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Delfzijl (gratis) schuldhulpverlening aan, middels VKB Noord-Oost Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Delfzijl budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Delfzijl gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Delfzijl »

Met wie werken we in Delfzijl samen?

Aktiva werkt in Delfzijl met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Delfzijl samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Delfzijl is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Delfzijl samen met Humanitas. Deze samenwerking in Delfzijl is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Delfzijl samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Delfzijl is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Delfzijl daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Delfzijl samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Delfzijl is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.