Budgetbeheer De Wolden

Zoekt u een budgetbeheerder waarbij aandacht en persoonlijk contact centraal staat? Laat uw gegevens bij ons achter zodat u gebeld kan worden voor een vrijblijvend advies gesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in De Wolden, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Wolden »

Schulden oplossen in De Wolden

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in De Wolden.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt De Wolden (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente De Wolden budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente De Wolden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Wolden »

Met wie werken we in De Wolden samen?

Aktiva werkt in De Wolden met diverse organisaties samen, waaronder:

VNN Hoogeveen

VNN Hoogeveen

Wij werken in De Wolden samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in De Wolden is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in De Wolden samen met Humanitas. Deze samenwerking in De Wolden is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in De Wolden samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in De Wolden is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in De Wolden samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in De Wolden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.