Budgetbeheer De Marne

Zoekt u een budgetbeheerder in de buurt van De Marne die elke dag bereikbaar is? Aktiva is elke dag telefonisch en via de mail bereikbaar en organiseert meerdere spreekuren op locatie.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in De Marne, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Marne »

Schulden oplossen in De Marne

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in De Marne.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt De Marne (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Groningse Kredietbank. Aktiva biedt in de gemeente De Marne budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente De Marne gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Marne »

Met wie werken we in De Marne samen?

Aktiva werkt in De Marne met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in De Marne daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in De Marne samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in De Marne is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in De Marne samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in De Marne is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in De Marne samen met Humanitas. Deze samenwerking in De Marne is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in De Marne samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in De Marne is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Groningse Kredietbank

Groningse Kredietbank

In de regio De Marne werken wij samen met de Groningse Kredietbank aan het oplossen van schulden. Wanneer u als inwoner van De Marne financiële problemen heeft kunt u zich bij ons melden om het traject alvast op te starten.