Budgetbeheer De Friese Meren

Komt u er zelf niet meer uit en zoekt u in de gemeente De Friese Meren ondersteuning van een professionele budgetbeheerder? Wij zijn al jaren aangesloten bij de NBBI als volwaardige en professionele organisatie.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in De Friese Meren, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Friese Meren »

Schulden oplossen in De Friese Meren

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in De Friese Meren.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt De Friese Meren (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente De Friese Meren budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente De Friese Meren gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in De Friese Meren »

Met wie werken we in De Friese Meren samen?

Aktiva werkt in De Friese Meren met diverse organisaties samen, waaronder:

Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio De Friese Meren. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in De Friese Meren samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in De Friese Meren is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in De Friese Meren samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in De Friese Meren is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in De Friese Meren samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in De Friese Meren is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in De Friese Meren samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in De Friese Meren is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio De Friese Meren werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in De Friese Meren en omstreken.