Budgetbeheer Dantumadiel

Zoekt u in de gemeente Dantumadiel ondersteuning van een betrouwbare en erkende budgetbeheerder? Aktiva is lid van o.a. de branchevereniging NBBI en voldoet daarmee ook aan alle wettelijke eisen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Dantumadiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dantumadiel »

Schulden oplossen in Dantumadiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Dantumadiel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Dantumadiel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Dantumadiel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Dantumadiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dantumadiel »

Met wie werken we in Dantumadiel samen?

Aktiva werkt in Dantumadiel met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Dantumadiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Dantumadiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Dantumadiel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Dantumadiel en omstreken.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Dantumadiel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Dantumadiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Dantumadiel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen